VISION & MISSION

I dag er visionen større end det enkelte byggeprojekt: Vi vil sætte hidtil usete standarder for dansk byggeri ved at digitalisere kommunikation og revolutionere udnyttelsen af ressourcer. Enhver der bruger BuildMate, hjælper branchen på vej.

BuildMate er skabt af håndværkere til håndværkere, og vores mission er simpel: Vi giver håndværkere de nødvendige digitale værktøjer til at øge effektiviteten og reducere spildtid i hverdagen.

RESSOURCESTYRING

FOTODOKUMENTATION

LIVE CHAT

AUTOMATISERET FLOW

TIDSSTYRING

VI ARBEJDER PÅ 4 OMRÅDER FOR AT REVOLUTIONERE KOMMUNIKATIONSINDSATSEN I BYGGEBRANCHEN

Et af vores kerneområder er at skabe et bedre kommunikationsflow mellem virksomhed, kollegaer, samarbejdspartnere og kunder. Vores app er designet, så både du og dine kunder kan komme i direkte kontakt med den relevante kontaktperson og undgå spildtid.

Vi har nøje udvalgt en række funktioner, der kan hjælpe dig med at øge effektiviteten og optimere arbejdsindsatsen- og har samlet dem ét sted. Kommunikér, opdatér og styr projekter direkte, der hvor du befinder dig.

Hos BuildMate går vi op i simplicitet og derfor har vi valgt at skabe en lettilgængelig digital løsning, som kan give dig det daglige overblik over virksomhedens arbejdsområder. Appen er din digitale projektleder, der giver dig mulighed for at styre dine projekter – på farten.

Øg tilliden hos dine kunder, ved at holde dem opdaterede løbende under hele processen. BUILDMATE giver dine kunder det fulde overblik og underret dem, hvis der sker ændringer i tidsplanen. 

BUILDMATES HISTORIE

BuildMate blev grundlagt i 2018 på initiativ fra håndværker og innovatør Patrik Lobe, som ejer Lobe Malerfirma.

Efter mange timers frustration over manglen på effektivitet og digitalisering i sin egen branche opstod idéen til en app, designet specifikt til hele byggebranchen.

Siden er BuildMate blevet udviklet med hjælp fra en række samarbejdspartnere.

buildmates founder og kundeansvarlige Patrik Lobe

TEAMET BAG BUILDMATE

BuildMate er en iværksættervirksomhed og der sidder derfor et mindre, men flittigt team bag skærmen. Vi kalder dem for vores Mates.

Vores Mates arbejder hårdt for at du kan få tid til de opgaver, der virkelig betyder noget i hverdagen.

Vil du gerne høre mere om os?
Så følg os på LinkedIn og Facebook.

SAMARBEJDSPARTNERE

PRØV BUILDMATE GRATIS!

Book et møde med en BuildMate ekspert i dag og prøv på egen hånd, hvordan appen kan øge effektiviteten og kundetilfredsheden.