VELKOMMEN TIL BUILDMATES BLOG

På vores blog finder du en oversigt over alle de seneste indlæg, artikler og nyheder fra BuildMate. Du kan søge efter et specifikt indlæg, eller kigge alle tidligere indlæg igennem, her på siden.

RESSOURCESTYRING

FOTODOKUMENTATION

LIVE CHAT

AUTOMATISERET FLOW

TIDSSTYRING

NYHEDER FRA BUILDMATE

Vores blog indeholder det seneste nye fra BuildMate. Få gode råd og tips til, hvordan du kan bruge BuildMate i dine daglige rutiner. 

Vi deler alt fra vores egne og vores kunders erfaringer til den nyeste viden og forskning indenfor branchen. Oplev selv, hvordan appen kan være med til at vende spildtid til værdiskabende tid.

Har du specifikke spørgsmål til appen eller produktet? Så læs de mest stillede spørgsmål og svar på vores FAQ

buildmate appen oversigt

HVAD ER BUILDMATE?

BuildMate er dit nye projektstyringsværktøj, der er designet til at hjælpe dig og din virksomhed med at optimere planlægning, kommunikation og projektledelse mens du er på farten. Læs mere om BuildMate her og find ud af, hvad din virksomhed kan bruge appen til.

Læs mere »
blog kontakt os

VI VIL MEGET GERNE HØRE FRA DIG

Hos BuildMate arbejder vi konstant på at udvikle os selv og derfor vil vi meget gerne høre fra dig.

Om du har ris/ros, spørgsmål, eller hvis vi har vækket din interesse, og du gerne vil høre mere om produktets oprindelse, hvordan det fungerer og om hvor lang testfasen er, så venter vi på din feedback. 

Ring til os alle ugens hverdage mellem 8-16, eller skriv en mail som vil blive besvaret hurtigst muligt, og gerne inden for 2 hverdage her.

Læs mere om BuildMate og teamet bag her.

PRØV BUILDMATE GRATIS!

Book et møde med en BuildMate ekspert i dag og prøv på egen hånd, hvordan appen kan øge effektiviteten og kundetilfredsheden.