buildmate appen oversigt

HVAD ER BUILDMATE?

Du tænker nok, hvad er BuildMate? Og her får du svaret:

BuildMate er et projektstyringsværktøj til byggeriet. Det er designet til at hjælpe dig og din virksomhed med at optimere planlægning, kommunikation og projektledelse mens du er på farten.

Har du nogensinde oplevet at sidde fast i trafikken, uden at kunne komme i kontakt med din kunde? Eller har du som leder prøvet at det er svært at have fulde overblik over dine medarbejders forskellige projekter?

Så er BuildMate løsningen for dig!

BuildMate er en 100 % digital løsning, hvor du får adgang til alle vitale dele af projektstyringen gennem en app på telefonen. Med BuildMate integreret i din forretning, kan du altså holde styr på dine projekter – også på farten.

Hvordan fungerer BuildMate appen?

Men hvordan fungerer BuildMate så?

Appen er designet af håndværkere til håndværkere. Den tager derfor højde for alle de problemer og udfordringer, der normalt opstår i løbet af arbejdsdagene.

Når du tilmelder dig BuildMate, får dit eget personlige dashboard til computeren, hvor du kan oprette dine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Når du får en opgave ind, skal du bare oprette projektet, bede dine kunder om at downloade appen gratis og tilknytte de enkelte håndværkere. Og så får alle involverede parter adgang til projektforløbet gennem appen.

BuildMate Appen overblik over forkellige funktioner.

BuildMates funktioner

BuildMate appen tilbyder en række funktioner, der gør det muligt for dig at kontrollere hele arbejdsprocessen digitalt.

1. FOTODOKUMENTATION

Med BuildMate appen kan du holde dine kunder opdaterede på fremgangen i dit arbejde løbende. Du kan dokumentere ændringer med billeder, der uploades direkte i appen. Derudover er det muligt at få tilsendt billeder på forhånd, så du får et bedre overblik over den opgave, du skal ud til.

Det er også muligt at få godkendt hele arbejdsopgaven gennem billeddokumentation. Du kan sende billeder til godkendelse hos kunden, som enten kan godkende eller afslå med en tilknyttet kommentar, så du ved hvad det er kunden er utilfreds med. På denne måde kan I undgå spildtid, ved at kunden først skal ud og tilse arbejdet og så derefter komme med rettelser.

2. LIVE CHAT

En af BuildMates vigtigste features er den indbyggede chatfunktion, som giver dig muligheden for at kommunikere direkte med dine kunder. Gode ideer til chatkommunikation kan være 1) hvis du er forsinket, 2) hvis der opstår spørgsmål ved mindre problemstillinger. Med chatten har du et 24/7 åbent kommunikationsflow, der kan begrænse opkald frem og tilbage. Derudover er det en fordel at have kommunikationen på skrift, hvis der skulle opstå misforståelser.

3. AUTOMATISERET FLOW

BuildMate har det gjort det nemt for dig at følge et naturligt flow i arbejdsdagen og automasere processen. Så kan både dine kollegaer, samarbejdspartnere og kunder følge med i fremgangen løbende. Når du tilføjer et projekt i appen, kan du oprette delopgaver som skal løses 100 %, før du kan gå videre med arbejdet. Derfor kan du og dine kunder nemt få en fornemmelse for, hvor langt I er med arbejdet.

Du kan til hver en tid opdatere deadlines og dine kunder bliver automatisk informeret, når der sker en ændring.

4. TIDSSTYRING

Undgå spildtid med BuildMate. Du får det fulde overblik over dine medarbejderes arbejdstid og hvor lang tid du bruger på hver enkelt type af arbejdsopgave.

Med appen kan du planlægge dine medarbejderes arbejdstid effektivt og rykke rundt på medarbejdertimer, hvis der er sygdom, digitalt. Derudover giver appen dig et fuldt overblik over alle projekter og giver dig indblik i, hvilke arbejdsopgaver der tager længere eller kortere tid end forventet. Derfor kan du optimere det daglige arbejde, ved allokere medarbejderressourcer der, hvor der faktisk er brug for det.

Vil du vide mere om BuildMate?

Har du fået svar på dit spørgsmål: Hvad er BuildMate? Eller er du stadig i tvivl om, hvad BuildMate er og hvordan appen kan gøre en forskel for din virksomhed? Så kan du læse mere om funktionerne her. Du er også meget velkommen til at læse mere om os og om hvordan virksomheden arbejder: Læs om BuildMate og menneskerne bag her.

SENESTE INDLÆG

PRØV BUILDMATE GRATIS!

Book et møde med en BuildMate ekspert i dag og prøv på egen hånd, hvordan appen kan øge effektiviteten og kundetilfredsheden.